Ingrediente-prima foaie-200gr de faina ,un sfert lingurita sare,100 gr unt moale-se amesteca toate si se mai adauga o lingura zeama lamaie s i2-3 linguri apa rece(in functie de cat absoarbe faina),se lasa la rece 1-2 ore.
-a doua foaie e foaie foetaj(eu am cumparat-o)
-3-4 piesrsici mari taiate felii subtiri si ametsecate cu trei linguri de faina si 3-4 linguri zahar(dupa gustul fiecaruia)
Modul de preparare-se intinde o foaie din alatul framantat se inteapa cu furcilita in cateva locuri si se baga la cuptorul deja incalzit pentru 5-10 minute,se pune apoi deasupra piersicile si se baga din nou la cuptor pentru alte 5-10 minute pe un nivel mai sus ca sa nu se arda la fundul tavii,dupa cele 10 minute se pune deasupra si foaia foetaj si din nou la cuptor .
-a doua foaie e foaie foetaj(eu am cumparat-o)
-3-4 piesrsici mari taiate felii subtiri si ametsecate cu trei linguri de faina si 3-4 linguri zahar(dupa gustul fiecaruia)
Modul de preparare-se intinde o foaie din alatul framantat se inteapa cu furcilita in cateva locuri si se baga la cuptorul deja incalzit pentru 5-10 minute,se pune apoi deasupra piersicile si se baga din nou la cuptor pentru alte 5-10 minute pe un nivel mai sus ca sa nu se arda la fundul tavii,dupa cele 10 minute se pune deasupra si foaia foetaj si din nou la cuptor .
interesata ideea cu piersici !
RispondiEliminaImi place prea mult asa ca salvez reteta!Arata minunat!!!O seara placuta si te pup!!!
RispondiEliminaDalla foto sembra delizioso!!!!spero di riuscire a tradurre a ricetta
RispondiEliminaPiesicile dau o aroma deosebita!Imi imaginez ce gust are!
RispondiEliminaImi place mult!!!!
RispondiEliminafoarte interesanta si simplu de preparat.o seara minunata
RispondiEliminaCe buna trebuie sa fie! Se face si usor ,este si aromata...sa tot mananci.
RispondiEliminabaci
Am salvat reteta, e tare faina.
RispondiEliminaTe pup si-ti doresc duminica placuta.
hhmmmm, crocanta, delicioasa si apetisanta arata prajitura, superba culoarea si deja imi ploua in gura doar cand ma uit :D
RispondiElimina