Acest aperitiv l-am vazut prima data pe blogul ,"caietul cu retete",pe care il urmaresc cu placere si ii multumesc pt reteta,eu am mai modificat reteta facand cu branzica pe care o aveam la frigider
Ingrediente-4 felii de paine integrala,200 gr branza philadelphia,100 gr mozzarella rasa pe razatoarea mica,50 gr unt moale,50 gr smantana,un ardei gras rosu,sare si piper dupa gust,7-8 gr gelatina .
Modul de preparare-se amesteca branza cu untul si smantana,se adauga ardeiul taiat cubulete,sare ,piper si apoi gelatina inmuiata in putina apa,se pune intr-o tava de cozonac o folie alimentara,se pun 2 felii de paine, se pune compozita si deasupra se adauga celelalte 2 felii de paine,se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece pentru 2-3 ore,se scoate din tava si se taie dupa bunul plac cubulete sau triunghiuri
Ingrediente-4 felii de paine integrala,200 gr branza philadelphia,100 gr mozzarella rasa pe razatoarea mica,50 gr unt moale,50 gr smantana,un ardei gras rosu,sare si piper dupa gust,7-8 gr gelatina .
Modul de preparare-se amesteca branza cu untul si smantana,se adauga ardeiul taiat cubulete,sare ,piper si apoi gelatina inmuiata in putina apa,se pune intr-o tava de cozonac o folie alimentara,se pun 2 felii de paine, se pune compozita si deasupra se adauga celelalte 2 felii de paine,se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece pentru 2-3 ore,se scoate din tava si se taie dupa bunul plac cubulete sau triunghiuri
Imi place foarte mult prezentarea ta!Pupici!
RispondiEliminaCe bine arata!!!! Ce de bunatati!!!!
RispondiEliminaun aperitiv minunat!
RispondiEliminaArata foarte bine!
RispondiEliminaMinunate cuburile astea.
RispondiEliminaTe pup si-ti doresc o seara faina.
foarte frumoasa prezentare,o seara placuta
RispondiEliminasimplu si bun! eu umpleam jumatatile de ardei cu umplutura de branza in genul asta....tot bun si asa!
RispondiEliminaUn aperitiv excelent , arata tare bine! Pupicei!
RispondiEliminaFoarte bun!
RispondiEliminanon mi arrivano gli aggiornamenti! deliziosoa la psta sfoglia con le pesche! semplice ee veloce, carini i tuoi biscotti, mi piace l'effetto che fa lo zucchero a velo! devo provare anche io! Poi da amante di finger food adoro questi stuzzichini con il formaggio! ciao cara buona giornata
RispondiEliminaah ce receta superba. de-as avea asa o prietena langa mine care sa-mi gateasca asemenea delicatese, la sigur as lasa si casino online. brovo tine-o tot asa!
RispondiEliminaCe aperitiv minunat, tare bun. Pup!
RispondiEliminaun cubulet si pt mine va rog!!!k mi e fomica....
RispondiEliminaExcelenta idee. Foarte bune si de efect pe platourile cu finger food!
RispondiEliminaPupic!
arata suuper de tot cuburile, ma bucur ca le-ai incercat .Super si prezentarea.Pupici !
RispondiElimina