Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Foarte simpatice si frumoase...
RispondiEliminafoarte frumoase,,,,yamiii!!o seara frumoasa!
RispondiEliminaCe de frumusete!!!!
RispondiEliminaCe frumoase sunt!!
RispondiEliminaAi un premiu la mine pe blog!
Cat de bine arata florile tale! Nu m-am gandit niciodata sa incerc cu lapte de soia...buna idee! O saptamana placuta!
RispondiEliminaTare dragalase!Cu ce le-ai decupat? Cu forma de fursecuri?
RispondiEliminamaya le-am decupat cu o forma de fursecuri cred,nu stiu exact pt ce e ,poti face ce-ti trece prin minte cu ea,am utilizat-o si la torturi pt a taia pasta de zahar,o zi buna
RispondiEliminaAi un premiu la mine !
RispondiEliminamandala mersi mult si o saptamana excelenta
RispondiElimina