Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
ti-au iesit frumoase,culori vii,PASTE FERICIT
RispondiEliminasunt superbe!
RispondiEliminaFoarte frumoase!Un paste fericit si delicios iti doresc!
RispondiEliminaCe frumoase ti-au venit!
RispondiEliminaDraga Liliana , iti urez un Paste minunat si numai bine ,tie si familiei tale!
te pup
Sarbatori cu pace in suflet si in casa,sarbatori pline de bucurie , cu toti cei dragi in jurul mesei !
RispondiEliminaUn paste fericit si tie!Frumoase ouale,mie imi plac facute asa,imi aduc aminte de copilarie.
RispondiEliminaPaste fericit si numai bine iti doresc!
RispondiEliminaHristos a inviat!
Un Paste fericit alaturi de cei dragi! " HRISTOS A INVIAT"
RispondiEliminaSarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii!
RispondiEliminaHRISTOS A INVIAT!
Paste fericit! Sanatate multa, iubire si fericire!
RispondiEliminaHristos a-nviat!
Ce frumoase oua ai facut!Te pup si iti doresc sarbatori fericite!
RispondiEliminaHristos a inviat! Colorate si frumoase ouale-imi place mult cel cu inimioara :-)
RispondiEliminaBuna, am lipsit putin lucrand la un restauran de sarbatori, vad numai bunatati, bravo...
RispondiElimina