Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
La multi ani sanatosi!!!!Te pup!
RispondiEliminaLa multi, multi ani fericiti, norocosi si sanatosi.Sa ai parte doar de bucurii de acum inainte.
RispondiEliminaO saptamana frumoasa.
multumesc mimi si micul,acelasi lucru va doresc si eu voua,sanatate si numai fericire,o saptamana buna
RispondiEliminaCam tarziu dar...niciodata nu e prea tarziu sa-ti spun si eu La Multi Ani!, sa ti se indeplineasca orice dorinta, sa fii sanatoasa si vesnic tanara!
RispondiEliminaO saptamana minunata!
iti multumesc din suflet nely,o saptamana minunata si tie
RispondiEliminaAsa mult mi-asi dori sa aflu reteta asta,am tot asteptat am cezut ca o sa o postate asa cum ati promis,v-as ruga din suflet sa ne scrieti reteta...va multumesc.LILI.
RispondiElimina