![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNPgq-4R6Efgplket1k4UEoZuktUKupvNKzdbM_INMPgFtMX4c6lrbpRFJfqk0h1oXmJkiqg_wETZ7fyNDthMdAY9Ts7FABFnfAVtqpqmGQ2mWfBozen85aRJuA-6R2qbt_8m_31ITlOY/s400/gogosi+1.jpg)
Ingrediente
500-600 gr faina
un varf cutit sare
coaja rasa de la o lamaie
100gr margarina la temperatura camerei
vanilie
apa calduta
10 gr drojdie proaspata
un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
50gr zahar
gem de caise
Se dizolva drojdia intr-un pahar cu apa calduta,separat se amesteca celelalte ingrediente,se adauga apoi apa cu drojdia,se framanta si se mai adauga apa calduta cat e necesar ca sa iasa un aluat numai bun de intins,se lasa la dospit intr-un loc cald .Se intind foi de cca 1 cm grosime si se taie forme rotunde cu o cana,se mai lasa la crescut vreo 20 minute.Se prajesc la foc moderat,cand sant gata cu ajutorul unui sprit se umplu cu gem de caise,iar la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra.
Bune gogosile ...chiar si aste de post.
RispondiEliminaEu doar cand le vad , imi vine o pofta..of!!
o duminica placuta ..baci!
Multumesc nico, si tie o duminica splendida!
RispondiEliminamie dor de gogosile de acasa un pupic lili
RispondiElimina