Dulce fara faina ,fara zahar ,fara produse lactate
Un ingredient care nu m-as fi gandit niciodata sa -l folosesc la un dulce
....FASOLEA ROSIE ASUKI...inlocuieste foarte bine faina alaturi de putina cacao ..
....FASOLEA ROSIE ASUKI...inlocuieste foarte bine faina alaturi de putina cacao ..
Ingrediente-100 gr fasole rosie Asuki,150 ml sirop de artar,40 gr cacao,100 gr ciocolata amaruie ( eu data viitoare pun cu lapte),250 gr albus ou,50 ml masline,,un praf sare ,esenta vanilie
Fierbem fasolea scurgem de apa ,mixam fasolea cu cacao , siropul de artar,un praf sare si vanilia.Separat topim ciocolata si adaugam uleiul peste care adaugam fasolea cu cacao si amestecam cu un tel.Separat se bat albusurile spuma si se adauga putin cate putin peste compozitia cu fasole amestecand lejer de sus in jos ca sa ramana aerul incorporat pt ca prajitura sa creasca deoarece nu contine praf de copt.Tapetam o tava cu hartie de copt punem compozitia si coacem pt 40-50 minute la 160 grade ,se face proba scobitoarei .Am topit apoi circa 150 gr ciocolata alba cu 10ml ulei floarea soarelui si cand e inca calduta ptajitura am pus-o ca o glazura si decorata cu ciocolata topita amaruie.tava 20/25cm aproximativ
Commenti
Posta un commento