Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
woow, Yaya, arata fenomenal...dar nu vad reteta, sunt tare curioasa cum ai rulat-o (nu stiu de ce ma cam tem de rulade, ha, ha, ha :)))
RispondiEliminaPentru ca te admir si pentru ca esti o persoana minunata, ti-am dedicat pe blogul meu o imbratisare virtuala ( http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2015/01/biscuiti-fragezi-cu-unt.html).
RispondiEliminaSa ai parte de un 2015 plin de zambete si clipe memorabile! ♥