Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Draga mea, ce pofta mi-ai facut de faguri!!! N-am mancat de o gramada de vreme, matusa mea e specialista in asa ceva, cat de buni sunt!!
RispondiEliminaUnde ai gasit forma? Sau ti-ai adus-o din Ro?
any intradevar sant foarte bune ,demult incerc sa le fac,si asteptam sa -mi iau forma aia din tara de alumuniu de care stim toti,insa nu am avut ocazia,asa incat am cumparat de aici o forma pentru waffel e electrica,nu se pune pe flacara ca aia din tara,si vad ca functioneaza,e prima data cand am facut si sant foarte multumita,o gasesti la magazine de electrocasnice sau cateodata o baga si la lidl,o zi bua si o primavara fericita!
RispondiEliminaDraga mea, multumesc mult de raspuns! O primavara fericita iti doresc si eu!!!
RispondiElimina