Ingrediente blat 150gr ciocolata ,300 gr zahar,250 ml lapte,250gr unt,200 gr faina,un plic praf copt,100 gr cacao ,2 oua,un praf sare
Se topesc pe aburi sau la microunde untul,ciocolata,zaharul si laptele,se lasa apoi la racit,apoi se adauga pe rand faina ,cacao praful de copt si ouale,sa se obtina o compozitie fara cocoloase ,se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat,cand e rece se decupeaza cu ajutorul unui cerc forme rotunde,sant foarte fragede si bune cu gust intens de ciocolata.
Ingrediente crema 500 ml suc de portocale,4 galbenusuri ,50 gr zahar sau mai mult daca sant acre tare portocalele,50 gr amidon de porumb sau orez
Se amesteca galbenusurile cu zaharul un praf de sare si amidonul alternand sì cu sucul de portocale,se pune totul intr-o cratita cu fund gros si amestecand continuu se lasa pe foc pana se ingroasa crema ,apoi se lasa la racit.
Foarte frumoasa prezentarea si sunt convinsa ca si gustul e bun tare.
RispondiEliminaAsta da arta culinara! Arata magnific... si ce bune trebuie sa fie!!
RispondiEliminao saptamana buna..baci!!
humm que delicia estao mt bonitos humm bjs
RispondiEliminamultumesc fetelor pt aprecieri si va doresc o zi buna
RispondiEliminaHmmmmm, imi place la nebunie cum arata, dar mai ales crema de portocale mi-a starnit curiozitatea :P
RispondiEliminaAbea astept s-o testez :D
Pupici
chiar ca ciocolatoase, cremoase, pufoase, delicioase, apetisante..excelente, arata superb, oare imi ajung 4-5-6-7 bucatele? :D
RispondiElimina