Ingrediente-200 gr margarina,300 gr faina,un praf sare,100 gr zahar,vanilie,coaja de lamaie,60 gr nuca cocos,o lingurita bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie
Se face un aluat din toate ingradientele se lasa circa 30 minute la rece apoi se intinf foi rotunde se taie triunghiuri din centru spre margine se pune pe fiecare cate un pic de gem de prune am avut eu si apoi se ruleaza,se coc la foc moderat,fierbinti se dau prin zahar pudra.
Se face un aluat din toate ingradientele se lasa circa 30 minute la rece apoi se intinf foi rotunde se taie triunghiuri din centru spre margine se pune pe fiecare cate un pic de gem de prune am avut eu si apoi se ruleaza,se coc la foc moderat,fierbinti se dau prin zahar pudra.
Wouw!!! ils sont superbes et sans doute une vrai délice, j'adore le coco!
RispondiEliminaBisous
Ooo, ce dragalase sunt :)
RispondiEliminaCe bunatati,si ce frumoase sunt,ca mi-ai facut pofta!!!
RispondiEliminaCe dolofanele sint cornuletele tale... m-as da la vreo doua, daca as avea farfuria in fata calculatorului...
RispondiElimina