Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
ASTEPTAM DATELE DVS. DE CONTACT LA ADRESA DE EMAIL: office@oenolog.ro, pentru a fi comunicate producatorului, cel ce va va remite premiul. Felicitari!
RispondiEliminava rog verificati:http://oenolog.ro/concurs/castigatorii-concursului-budureasca-oenolog-ro/
multumesc mult pentru premiu,abia astepta sa-l primesc si sa-l degustam
RispondiElimina