Ingrediente-200-300 gr somon curatat de piele si oase ,2 morcovi taiati rondele,o ceapa taiata marunt,sape ,piper,patrunjel taiat marunt,ulei de masline,1 cartof mai mare sai 2 mai mici taiati cubulete,o rosie taiata cuburi,o cana de suc de rosii,un catel de usturoi,cateva masline
Modul de preparare se pune intr-o tigaie un pic de ulei de masline,se adauga ceapa taiata marunt si morcovul,se lasa la foc mic sa se innabuseaca adaugand putina apa,se adauga apoi un catel de usturoi taiat feliute,se aduga apoi cartofii si se mai lasa la foc moderat sa fiarba si cartofii adaugand cate putina apa,se pune apoi rosia taiata marunt si somonul,maslinele,apoi sucul de rosii,se lasa la foc mic si se amesteca cu grija sa nu se sfarme somonul ca e foarte delicat,se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt.
Modul de preparare se pune intr-o tigaie un pic de ulei de masline,se adauga ceapa taiata marunt si morcovul,se lasa la foc mic sa se innabuseaca adaugand putina apa,se adauga apoi un catel de usturoi taiat feliute,se aduga apoi cartofii si se mai lasa la foc moderat sa fiarba si cartofii adaugand cate putina apa,se pune apoi rosia taiata marunt si somonul,maslinele,apoi sucul de rosii,se lasa la foc mic si se amesteca cu grija sa nu se sfarme somonul ca e foarte delicat,se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt.
Ce mult imi place cum arata!! Somonul e preferatul meu, iar in combinatia asta nu-l pot refuza!
RispondiEliminaCand vine vorba de peste nu pot sa zic nu :P
RispondiEliminaImi place, bravo! :)