Ingrediente4 cani faina,2 cani zahar,1 cana ulei,125gr fulgi de cocos,1 praf copt(16 gr),zeama de la 2 portocale,un praf sare,1 pahar apa.
Modul de preparare-se amesteca componentele lichide si apoi se adauga pe rand cele solide amestecand lejer,se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat,cand e rece se taie in doua,sau se poate imparti compozitia in doua si se coc doua blaturi
Crema un plic de crema de vanilie pentru dulciuri,eu am gasit fara oua,si am preparat asa cum scria pe plic,(cu lapte de saoia),dar am mai adaugat o lingura de faina si doua de cacao,rece se pune intre cele doua foi
Glazura 330gr zahar tos,50gr glucoza cine are,eu nu am avut si am pus miere de albine,70gr apa,1 lingura cacao.Puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele,in reteta scria pana ajunge la 115grade,dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote,apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade,eu am aproximat,circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute(din alb transparent se transforma in alb mat)si am adaugat si cacao,calda se pune peste prajitura,se intareste repede,aveti grija,am decorat apoi cu ciocolata amaruie.
Ce minunatie si mai e si de post pe deasupra!
RispondiEliminaCred ca a fost delicioasa! :)
RispondiEliminaCe prajiturica Bounty...si ce decor!:)
RispondiEliminaSuper!
O alta idee grozava de post!!
RispondiEliminahumm que bom brabo bjs
RispondiEliminanu-i nevoie de faina?
RispondiEliminaanonim-este scris cata faina trebuie-4 cani
RispondiElimina