Ingrediente-150 gr faina,150 gr amidon de porumb sau faina de cartofi(fecola di patate),7 linguri lapte,7 linguri ulei,4 oua,coaja rasa de la o lamaie,un praf sare,un pachet praf de copt(16 gr),esenta vanilie
Modul de preparare-se spumeaza galbenusurile cu 2/3 din camtitatea de zahar si patru linguri apa fierbinte pana devine o spuma albicioasa,se adauga si vanilia si coaja de lamaie,,se amesteca separat faina cu amidonul si praful de copt si se adauga la galbenusuri alternand cu uleiul si laptele,,se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga si zaharul ramas,,se amesteca apoi cu spuma de galbenusuri amestecand lejer de sus in jos sa nu se lase albusurile,am impartit compozitia in doua,in jumatate am adaugat 2 linguri cacao,intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun cele doua compozitii linii diagonale alternand alb cu maro,se coace la 180 grade pentru circa 30-40 minute
Bonita y deliciosa.
RispondiEliminaBesitos
Arata atat de bine, un deliciu !!!
RispondiEliminapupici !
Den Zebra-Kuchen habe ich auch unlängst gebacken. Deiner sieht perfekt aus!:-)))
RispondiElimina