Ingrediente blat 6 oua,6 linguri zahar,un praf sare,5 linguri faina,3 linguri ulei ,2 linguri cacao
crema 500ml frisca lichida indulcita deja,2 linguri lapte,12 gr gelatina,5 linguri sirop menta concentrat
Modul de preparare-blat -se separa albusurile de galbenusuri,se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga 3 linguri de zahar din cele 6 linguri,separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devin spuma apoi se adauga peste albusuri,se adauga si faina amestecand lejer de sus in jos,la sfarsit uleiul,cacao,se imparte in doua si se coc doua foi intr-o tava 35/25cm.
Crema-se bate frisca ,separat se pune gelatina la inmuita in putina apa rece ,dupa 10 minute se dizolva pe aburi sau la microunde,in frisca batuta se adauga laptele,siropul de menta si gelatina.
Se pune in tava in care s-a copt blatul,o folie alimentara,prumul blat,treisferturi din crema ,al doilea blat,crema ramasa si se rade ciocolata.Se pune la rece sa se intareasca crema.
Mmmm , ce aromata ...
RispondiEliminaEncore un délicieux et parfait gâteau, en plus a la menthe une délice, ils est superbe, bravo
RispondiElimina"Dementa" asta pare sa fie tare gustoasa!
RispondiEliminaO prajitura cu adevarat dementiala:)!!!!!Imi place tare mult reteta:X!!!Pupici
RispondiEliminaCe buna trebuie sa fie!Weekend minunat!
RispondiEliminaEste dementiala :))) arata tare bine si gustul sigur este pe masura !
RispondiElimina