Ingrediente -un pachet foi de placinta,o cutie ricotta(250 gr),3 cutii fioccchi latte( in total circa 500 gr,seamana cu branza de vaci),3-4 oua,coaja de la o lamaie,zeama de la o lamaie,zahar dupa gust si o mana de stafide,o lingura gris,un praf sare.
Modul de preparare-se amesteca branza toata cu ouale,se adauga un praf sare,coaja de lamaie,zeama de lamaie,o lingura gris,stafidele pe care in prealabil le-ati pus in apa calduta cu putina esenta de rom si zahar dupa gust
Se pune intr-o tava unsa cu ulei o foaie de placinta s unge cu ulei apoi alta foaie pecare o ungem cu ulei si tot asa trei patru foi,apoi se pune compozitia de branza,deasupra se pun tot 4 foi de placinta unse intre ele cu ulei,ultima foaie se unge cu unt topir si se presara zahar tos,se coace la fo moderat,se serveste calda sau rece
Ta pâte feuilleté et superbes et ces gâteaux feuilleté ont l'air délicieux, bravo!
RispondiEliminavaii ce bunatati ai pe aici!
RispondiEliminayamiii,yam,,,ce bine arata!!!
RispondiEliminaExcelent arata.E foarte apreciata la noi.
RispondiEliminaTe pup cu drag.
era proprio ciò ch cercavo
RispondiEliminavieni a trovarmi anche tu http://provoerecensisco.blogspot.it/