Ingrediente-un pachet pasta frolla,aluat fraged,se poate face si acasa,300 gr ricotta,150 gr prosciutto,un ou
Se intinde aluatul in foaie subtire,se taie forme rotunde,eu am taiat chiar cu formele de tarte,se ung cu putin unt,se pune aluatul in forma,separat se amesteca ricotta cu oul si putina sare,se pune un strat subtire de ricotta apoi bucatele de prosciutto,si iar se orneaza cu ricotta,se coc la foc moderat,sant bune si calde si reci
Se intinde aluatul in foaie subtire,se taie forme rotunde,eu am taiat chiar cu formele de tarte,se ung cu putin unt,se pune aluatul in forma,separat se amesteca ricotta cu oul si putina sare,se pune un strat subtire de ricotta apoi bucatele de prosciutto,si iar se orneaza cu ricotta,se coc la foc moderat,sant bune si calde si reci
encore!!!!! Mon Dieux c'est pas possible, je vais mourrir d'envie.... encore une recette pour ma collection!
RispondiEliminaBravo elles sont magnifiques!
Bisous
Ahhh,ce bine arata!!!...iar gustul,mmmm,salivez!
RispondiEliminaTe pup!xxx
Perfecte!Doamne si sunt asa de tentante ca imi ploua in gura!Pupici!
RispondiEliminawuau elas estao uma delicia adorei estao 5* bjs
RispondiEliminaSuperbe , am notat reteta.
RispondiEliminate pup si-ti doresc o zi faina.
Arata delicios! Ti-au iesit foarte bine!
RispondiEliminaArata fabulos....:)!!!!Ce bine arata:X!!!
RispondiEliminace bine arata!
RispondiEliminaJe viens juste de découvrir ces délicieuses tartelettes chez Beth, elles donnent bien envie ;o))
RispondiEliminaBises Irène