Ingrediente
coji
150ml ulei
300 ml apa
200 gr faina
9 oua mai mici
sare
crema
300 ml apa
200 gr faina
9 oua mai mici
sare
crema
1,300ml lapte
250 gr faina
450 gr zahar
5 oua
zahar vanilat
250 gr faina
450 gr zahar
5 oua
zahar vanilat
sare
decor
300 ml frisca
100 gr zahar pudra
esenta vanilie
zahar pudra vanilat
100 gr zahar pudra
esenta vanilie
zahar pudra vanilat
Crema-un litru de lapte se pune la fiert iar restul se amesteca cu faina , 300 gr zahar,sarea si ouale mai putin doua albusuri care le batem separat cu 150 gr zahar si zaharul vanilat ..Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingrediente si se fierb impreuna pana se ingoase..Dupa ce crema s-a racorit putin se adauga albusurile batute spuma si se incorporeaza.
Se taie cojile in doua se umple partea de jos cu crema,apoi frisca,se pune gatul,litera S,si aripile,am taiat partea de sus a cojii ,inimioara in doua ,se pudreaza cu zahar vanilat.
Multumesc blogului "bucatareselevesele" ca au postat aceasta reteta,o idee minunata de care ai mei au fost foarte impresionati ,sau bucurat mult si eu ma bucuram de bucuria lor.
Ils sont superbes ces signes très bien réaliser, c'est toujours un plaisir visiter ton blog!
RispondiEliminaSunt binevenite lebedele....mai ales indragostite:X!!!! Felicitari!
RispondiEliminaSi frumoase si delicioase.Multumim si pentru retetele anterioare.
RispondiEliminaCe frumos!Imi place!
RispondiEliminaFoarte frumoase!...
RispondiElimina