Ingrediente blat (din aceste ingrediente eu am facut 2 blaturi)
7-8 oua
2 cani de zahar
2 cani de faina
10linguri de apa
2 cani de zahar
2 cani de faina
10linguri de apa
un varf de cutit de sare
10 linguri ulei
Se bat albusurile spuma,apa cu zaharul se face un sirop pe foc si fierbinte se pune peste albusuri,se mixeaza pana se raceste putin,cand s-a mai racit se adauga galbenusurile unul cate unul uleiul cate putin,sarea si faina.
Crema-2 plicuri crema pasticera(crema vanilie),lapte pentru pregatit crema conform instructiunilor de pe pliculete,se prepara conform instructiunilor.
Decor pasta de zahar
450 gr zahar pudra(cumparat nu facut in casa)
30ml apa
5 gr gelatina
50 gr miere
Se pune gelatina la inmuiat in apa circa 10 minute,apoi se desface pe aburi sau in microunde,se adauga apoi mierea si treptat zaharul pudra.
450 gr zahar pudra(cumparat nu facut in casa)
30ml apa
5 gr gelatina
50 gr miere
Se pune gelatina la inmuiat in apa circa 10 minute,apoi se desface pe aburi sau in microunde,se adauga apoi mierea si treptat zaharul pudra.
La multi ani! Ce ajutor de nadejde ai avut.Sa-ti traiasca. Un an bun va doresc sa aveti
RispondiEliminaFie ca noul an sa iti aduca sanatate multa,fericire si impliniri!
RispondiEliminaLA MULTI ANI!
La multi ani cu sanatate si bucurii!
RispondiEliminaFrumos tort!
Superb tortul!! LA MUUULTI,,,MULTI ANI CU MULTE BUCURII SI LUCRURI FRUMOASE!!PUPICI
RispondiEliminaBine te-am regasit in noul an,pe care ti-l doresc plin de sanatate ,fericire si bucurii alaturi de cei dragi!Tortul???O opera de arta,simplu si rafinat.
RispondiEliminaTe pup si te imbratisez cu drag!!!
La multi ani !
RispondiElimina