Ingredientefoi-10 linguri apa,10 linguri ulei,10 linguri zahar,2 linguri bulion (eu am pus 3 linguri suc de rosii),un praf sare,2 lingurite bicarbonat de sodiu stins,faina cat cuprinde sa iasa un aluat bun de intins,se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii.
Crema- foile sant foarte bune si se pot umple cu orice crema va trece prin cap-eu am facut o crema cu zahar ars si nuci macinate-200gr zahar,8-9 linguri faina,900ml apa sau lapte de soia,250 gr margarina,un praf sare,o cana mare cu nuci macinate.Se arde zaharul,separat se amesteca faina cu apa sau laptele,se toarna apoi peste zaharul ars si se lasa sa fiarba pana se ingroasa foarte bine,se lasa apoi la racit ,calduta,se adauga apoi margarina si nucile.Se pune crema intre foi ,se pune la presat.
arata minunat!!!!!!
RispondiEliminaCe cub perfect! Super ti-a iesit prajitura.
RispondiEliminaQue original esta receta.Besitos
RispondiEliminaYaya numai bunatati faci si nu stiu cum de tai prajiturile atat de perfect.Cu laser?:-)
RispondiEliminalilly-mersi,prajiturile le tai cu un cutit normal,cu zimti si lama foarte subtire,o zi buna
RispondiEliminaquesemaquemao besitos,grasias
cristina te pup o zi buna
dana cristea mersi ,o zi minunata
Ce minunat arata...si au dreptate fetele...are o simetrie perfecta...
RispondiEliminaTe pup si o seara placuta!!!
petronela si eu te pup
RispondiElimina