Ingrediente foi-600 gr faina,180gr zahar,4 linguri miere,1 lingura rasa bicarbonnat de sodiu,un praf sare,100 gr margarina ,lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins Ingrediente crema-250 ml lapte,180 gr zahar,1 lingura miere,80 gr gris,200 gr margarina Modul de preparare-se pun la fiert mierea,zaharul si margarina,cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina,sarea,bicrbonatul si lapte,se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii.Cremase amesteca toate ingredientele,mai putin margarina,se fierb,pana se ingroase,cand e calduta se incorporeaza margarina.pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure.Se asambleaza prajitura-o foaie,gem de prune,foaie,crema gris,gem de mure foaie si se pune la presat.
Imi doresc ca tu impreuna cu familia,sa fi petrecut un Craciun minunat !!!Scuza-ma pentru intarziere,dar am musafiri de la Iasi si n-am intrat pe blog sau net....
RispondiEliminaTe pup si-ti doresc tot binele din lume !!!!
Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale, pana atingi cu degetele bolta cereasca,de unde sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.
RispondiEliminaCraciun fericit!
Sarbatori fericite si calduros :La multi ani!
RispondiEliminaSarbatori fericite in continuare draga mea si un an nou cu bucurie iti doresc!
RispondiEliminaSarbatori Fericite si un An nou cu bucurii!
RispondiEliminaLa multi ani!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!!
RispondiEliminaFelicitari si pentru blog, este deosebit.Pupici:x
sarbatori fericite alaturi de familie!
RispondiEliminaLa multi ani si un 2012 plin de impliniri si bucurii.
RispondiElimina