Modul de preparare-se ia o feliuta de piept de pui se sareaza si pipareaza se pune deasupra o felie de prosciutto si peste o felie de branza,se ruleaza ca pe sarmale si se fixeaza cu o scobitoare ca sa nu se desfaca,se procedeaza asa cu tot pieptul de pui,intr-o tigaie cu fundul mai gros se pune un pic de unt si se pun involtinii ,se acopera cu un capac si la foc moderat se lasa pana cand carnea e facuta,(se topeste branza din ele si se face un sos ),se servesc calzi cu pireu sau cu altceva dupa preferinta.
Modul de preparare-se ia o feliuta de piept de pui se sareaza si pipareaza se pune deasupra o felie de prosciutto si peste o felie de branza,se ruleaza ca pe sarmale si se fixeaza cu o scobitoare ca sa nu se desfaca,se procedeaza asa cu tot pieptul de pui,intr-o tigaie cu fundul mai gros se pune un pic de unt si se pun involtinii ,se acopera cu un capac si la foc moderat se lasa pana cand carnea e facuta,(se topeste branza din ele si se face un sos ),se servesc calzi cu pireu sau cu altceva dupa preferinta.
Si mie imi place sa le fac in casa,nu sa le cumpar la cutie,sant mult mai bune home-made !!!!!Gustul e minunat,il stiuuuu.
RispondiEliminaMultumesc pentru mesaje si preocupare,dar aproape a trecut,mai rau a fost ca s-a umflat urechea si ma durea de mama-mama...
Te-am pupat si-ti urez o dumineca placuta!!!