Ingrediente-1 cana zahar,1 cana susan
Modul de pregatire-se caramelizeaza zaharul,se adauga apoi cana de suasan cand e caramelizat (nu se lasa sa se arda prea tare ca devine amar),se mai amesteca un minut pe foc apoi se rastoarna pe o hartie de copt ,unsa cu putina apa ca sa se desfaca mai usor,se taie apoi in formele dorite( e mai bine sa se taie cand nu s-a intarit de tot ca sa nu se crape)
Modul de pregatire-se caramelizeaza zaharul,se adauga apoi cana de suasan cand e caramelizat (nu se lasa sa se arda prea tare ca devine amar),se mai amesteca un minut pe foc apoi se rastoarna pe o hartie de copt ,unsa cu putina apa ca sa se desfaca mai usor,se taie apoi in formele dorite( e mai bine sa se taie cand nu s-a intarit de tot ca sa nu se crape)
Am si uitat de ele de cand nu le-am facut.Stiu ca sunt tare bune.Te pup!
RispondiEliminaCe usor se fac. Dar cand ma duc la kaufland, imi cumpar si iar sar sa le mai fac. O zi frumoasa!
RispondiEliminaO bunatate ,imi plac mult...si cum vin sarbatorile ma voi satura de "torrone"....Imi place si cu nuci!Te pup si o seara placuta!!!
RispondiEliminaO bunatate,ador susanul!baci
RispondiEliminaUn deliciu susanul ,cred ca si batoanele sunt delicioase.
RispondiEliminaVor fi urmatoarele pe lista mea. Sunt minunate. Le-am descoperit in Grecia si de atunci le cumpar. Cred ca sunt cel mai bun desert de post. Susanul e o sursa importanta de calciu. Weekend placut.
RispondiElimina