Ingrediente 10 linguri morcov ras marunt
10 linguri ulei
10 linguri zahar
1,5 plicuri praf de copt
gem
Se amesteca morcovul cu zaharul si uleiul. Apoi se adauga faina( amestecata cu praful de copt),cat cuprinde ca sa iasa un aluat din care sa se intinda trei foi. Se intinde o foaie, se unge cu gem ,se pune a doua foaie iar gem si ultima foaie(se inteapa foile cu o furculita),se coace la foc moderat,cand e gata se pune deasupra ciocolata topita in care se adauga putin ulei(sau orice glazura).
E o idee minunata. Morcovul in dulciuri a devenit foarte folosit. Pup!
RispondiEliminammmmmmmmm.......doamna ma faceti sa salivez la fiecare postareee!!!!! Nu e posibil asa ceva!!!!ACusik iau avionu'si vin sa va pap plajitulicileeeeee toateeee!!!!!!va pup
RispondiEliminao retete foarte interesanta .nu cred sa fi mancat ceva asemanator.o zi minunata
RispondiEliminaQuanta farina? :) sono davvero deliziosi questi traci di torta!
RispondiEliminaCe tentant suna...si am mai auzit de aluat cu morcovi dar inca n-am gustat...te-am pupat!!!
RispondiEliminavickyart metti farina quanto basta per fare un impasto buono da stendere con il matarello,se ti posso aiutare oggi ho fato di nuovo la ricetta,solo che ho messo 15 cucchiai di farina,zucchero e olio, invece di 10 e farina circa 500gr,un bacione
RispondiEliminafetelor incercati acest dulce,cu morcov, e ca un gerbeaux daca mai puneti si nuca
RispondiEliminaImi plac aluaturile de acest gen.Imi inchipui cat de buna trebuie sa fie si prajitura asta. Foile se coc odata cu umplutura,inteleg.
RispondiElimina