Ingrediente-trei dovlecei mai mari,un piept de pui mai mic,cascaval sau mozzarella,sare ,piper,un ou
Modul de preparare-se taie dovleceii in trei sau patru depinde cat sant de mari,se scobesc si se presara cu putina sare,se mixeaza pieptul de pui cu oul,miezul de la dovlecei(l-am bagat cateva minute la microunde si apoi l-am scurs de zeama),cascaval ras,sare ,piper,un strop de ulei de masline..Se umplu dovleceii cu aceasta umplutura si deasupra punem o felie de branza,se pun in tava in care am pus hartie de copt ,se acopera cu o foaie de aluminiu si se baga la cuptor,cand s-au inmuiat dovleceii se da jos foaia de aluminiu si se mai lasa sa faca fata,sa se rumeneasca branza(eu in compozitie as mai pune si nuste rosii taiate marunt,data viitoare)
Bună Seara ! Munca se răsplăteşte .
RispondiEliminaVeniţi pe Test Blogger şi arătaţi-ne cea mai bună reţetă !
Pentru mai multe detalii :
http://testblogger-ro.blogspot.com