Simplu foarte simplu de facut dar zmeura ii confera un gust deosebit,este acelasi aluat de la muffins pe care le-am facut aneterior doar ca am copt separat doia foi si le-am unit cu gem de zmeura. Ingrediente 250 gr faina,160 gr zahar,8 gr praf copt,250 ml apa minerala,30 ml ulei floarea soarelui ,coaja rasa de la o lamaie,esenta vanilie ,un praf sare si gem de zmeura. am facut aceasta reteta de doua ori si am copt separat 2 foi
Nici macar nu e nevoie de cuvinte...o bunatate!
RispondiEliminaHmm ce deliciu !!
RispondiEliminaciao draga , sarmalele imi pac mult dar eu personal nu reuscesc sa le fac sunt tari tari ale mele...scusa pentru limba dar eu invat limba atunci.....ciao e seara placuta! nu se vede zona unde pot sa ma adaug la blogul tau , nu funtioneaza?
RispondiEliminacaterina anche a me piaciono tanto,non capisco perchè dici che sono dure,la fierbi mult??un bacione grosso
RispondiElimina