Ingrediente
500gr ciuperci
3-4 morcovi
1 ceapa
patrunjel
sare
ulei
piper
2-3 catei de usturoi
Mod de preparare
Se pune intr-o tigaie 50-60 ml ulei in care se adauga ceapa taiata marunt,ciupercile taiate in jumatate si morcovii taiati felii,se lasa la foc mic sa fiarba,nu se adauga deocamdata apa pt ca ciupercile contin multa apa si se lasa sa se innabuseasca,dUpa ce apa scade se mai adauga apa doar in cazul in care nu sant fierti morcovii,eu am mai adaugat cam o jum de pahar de aPa,cand sant aproape gata se adauga sare,piper dupa gust,cateii de usturoi intregi si la urma dupa ce inchidem focul se adauga patrunjel taiat marunt,se serveste cu mamaliga calda
interesanta reteta,chiar mi-a placut si am si salvato,in curand am s-o fac si eu,felicitari!
RispondiEliminamultumesc mult gabriela,sper sa-ti placa,o zi buna
RispondiElimina