![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyPyDrOVNad22Gqwv0VR4vfd7IMC8cF8zWPyjURd8_sEtBrZZEXxC8zSBOP8vl2tVKIELMzM2c8HhXZoq87P2EzDx7x40tcMtFaHnTfwdt8d5khyYaobterjQSgZfCWIR-ybdeP7co8FY/s400/r.jpg)
Buna,buna,buna....voi pune si reteta....am revenit dupa o lipsa a mea pe internet
Blat-reteta de blat am preluat-o de la lissa
200gr faina
250gr zahar
70gr cacao
450 ml lapta
35ml ulei
1 praf de copt
un varf de cutit de sare
o mana de nuci taiate bucatele
Se face un blat din ingredientele de mai sus,compozitia inainte de o o pune la cuptor va fi cam lichida,dar nu va speriati asa trebuie sa fie.
Crema ganache 250 gr ciocolata
250 ml frisca lichida
Se pune frisca lichida si ciocolata bucatele intr-un vas pe foc mic pana cand se topeste ciocolata,se lasa apoi la rece in frigider cca 2-3 ore apoi se mixeaza cu mixerul 5-10 minute.
Peste blatul rece se adauga crema ,apoi nuca de cocos sau nuca macinata
Iiiimmmmmm ce apetisant arata.Asteptam si reteta.
RispondiEliminaO seara faina va doresc.
Ce bine arata!!!!! vreau reteta...
RispondiEliminaAi un blog super. FELICITARI!