Ingrediente:
240g faina
160g margarina
80g zahar
un pic de sare
coaja rasa de la o lamaie
apa cat cuprinde sa iasa un aluat destul de consistent
4-5 mere
scortisoara
Preparare:
Se face un aluat din faina,margarina,zahar,sare,coaja de lamaie si apa cat cuprinde.Se pune intr-o folie de plastic in frigider pentru o jumatate de ora.Intre timp se rad merele,se scurg de zeama si se adauga zahar si scortisoara dupa gust.Se intinde o foaie din aluat,se pune intr-o tava unsa de unt,peste care se pune compozitia de mere.Se orneaza dupa placcul fiecaruia si se coace la foc moderat.
240g faina
160g margarina
80g zahar
un pic de sare
coaja rasa de la o lamaie
apa cat cuprinde sa iasa un aluat destul de consistent
4-5 mere
scortisoara
Preparare:
Se face un aluat din faina,margarina,zahar,sare,coaja de lamaie si apa cat cuprinde.Se pune intr-o folie de plastic in frigider pentru o jumatate de ora.Intre timp se rad merele,se scurg de zeama si se adauga zahar si scortisoara dupa gust.Se intinde o foaie din aluat,se pune intr-o tava unsa de unt,peste care se pune compozitia de mere.Se orneaza dupa placcul fiecaruia si se coace la foc moderat.
Super ,ma bucur ca ti-ai facut blog!
RispondiEliminaTrebuie sa o incerc ,dulciurile cu mere ne plac mult in familie.
o zi buna ...ciao!