
Ingrediente:
4 oua intregi
12 linguri zahar
12 linguri ulei
1 lingurita bicarbonat
faina cat cuprine
Preparare:
Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana albesc putin,se adauga ulei pe rand,bicarbonat,si faina.Aluatul nu trebuie sa fie prea tare.
Se imparte in doua.
Se intinde o foiaie,se pune in tava,se intreapa din loc in loc cu furculita,se pune marul ras,indulcit dupa preferinta,scortisoara,iar peste mar se pune a doua foaie de aluat care se inteapa si ea.
Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 minute depinde de cuptorul fiecaruia.
Pofta buna.
4 oua intregi
12 linguri zahar
12 linguri ulei
1 lingurita bicarbonat
faina cat cuprine
Preparare:
Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana albesc putin,se adauga ulei pe rand,bicarbonat,si faina.Aluatul nu trebuie sa fie prea tare.
Se imparte in doua.
Se intinde o foiaie,se pune in tava,se intreapa din loc in loc cu furculita,se pune marul ras,indulcit dupa preferinta,scortisoara,iar peste mar se pune a doua foaie de aluat care se inteapa si ea.
Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 minute depinde de cuptorul fiecaruia.
Pofta buna.
Commenti
Posta un commento