Aggiungi didascalia |
Ingrediente-fasole fiarta,sare,ulei,un catel de usturoi mic-se mixeaza fasolea apoi se adauga putin cate putin ulei amestecand continuu pana cand iese o crema,se adauga la final sarea si usturoiul pisat.Pentru a o colora am folosit un pic de pasta de rosii si pentru culoarea verde o lingura de spanac frulat,am lasat 3 linguri de crema de fasole alba pentru ornare ,apoi ceea ce a ramas am imparti-to in doua parti egale ,o jumatate am colorat-o cu pasta de rosii si cealalta cu spanac frulat.Se folosesc felii de paine alba sau integrala ,o felie de paine ,un strat subtire crema de fasole rosie ,alta felie de paine ,un strat subtire de crema de fasole verde ,o feliuta de paine ,peste ultima feliuta de paine se face un mot cu crema de fasole alba ce imita crema de unt sau frisca ,se serveste cu sos de otet balsamic in loc de sosul de ciocolata
Superbe! Nu-ti lipseste fantazia...complimente si bafta la concurs!
RispondiEliminabaci
super bjs
RispondiEliminainteresanta idee!!!
RispondiEliminasuperb aranjamentul, excelente mini prajiturelele, gustoase, delicioase, cremoase, pufoase..urmeaza doar sa fie degustate :D
RispondiElimina